Tule meille töihin!

Adepta Oy on Keski-Suomessa toimiva kokonaisvaltaisia taloushallinnon palveluja tarjoava tilitoimisto. Toimintamme alkoi vuonna 2008 ja työllistämme tällä hetkellä 6 taloushallinnon ammattilaista.

Sinun vastuullesi kuuluvat nimettyjen tilitoimistoasiakkaiden kirjanpidot, tilinpäätökset, veroasiat ja asiakassuhteen kokonaisvaltainen hoitaminen.

Edellytämme, että Sinulla on vankka kokemus kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävistä. Etsimämme henkilö vastaa itsenäisesti edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta sekä siihen liittyvästä asiakaspalvelusta. Käytössämme on Procountorin ja Fennoan taloushallintojärjestelmät, joiden osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kattavat henkilöstöedut. Tehtävät ovat mahdollista hoitaa soveltuvin osin etätyönä.

Palkkaus perustuu Taloushallintoalan työehtosopimukseen. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta kokemustason mukaisen vaativuustason palkasta sekä henkilökohtaisesta lisästä. Henkilökohtaisen lisän myötä palkkaus on kilpailukykyinen.

Työsuhde on vakituinen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemus sisään, mikäli kiinnostuit!

jukka.taskinen@adepta.fi
045 111 4184

Back To Top